kita nyedhiyani energi

Kanggo akeh klien kaya pemerintah, omah-omahé lan kantor

Dumunung ing Park Industrial saka Linyi, ing tanah asalé saka prodigy calligraphic, kutha kaligrafi misuwur Cina lan kutha China kang International Logistics lan Trade, Shandong Baishitong Plastic Products Co., Ltd wis transportasi trep lan pangiriman logistics. Kanthi railway trep, dalan lan transportasi air, perusahaan seneng kaluwihan saka transportasi trep lan unggul. Shandong Baishitong Plastic Products Co., Ltd iku sawijining perusahaan profesional terpadu melu riset lan pangembangan, produksi, dodolan ......

Babagan awake dhewe

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tampilan Online Chat!