Ne të sigurojë energji

Për shumë klientë si të qeverisë, shtëpitë dhe zyrat

E vendosur në Parkun Industrial të Linyi, qytetin e lindjes të ogur kaligrafik, qyteti i famshëm kinez kaligrafi dhe qyteti i Kinës Logjistikës ndërkombëtare dhe të tregtisë, Shandong Baishitong Produkte plastike Co, Ltd ka transport të përshtatshëm dhe të ofrimit të logjistikës. Me hekurudhor përshtatshëm, autostradë dhe transportit ajror, kompania gëzon avantazhet e transporti i përshtatshëm dhe superiore. Shandong Baishitong Produkte plastike Co, Ltd, është një ndërmarrje e integruar profesionale të angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin, shitjen ......

Rreth nesh

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

WhatsApp Online Chat!