kami nyadiakeun energi

Pikeun loba klien kawas pamaréntah, imah jeung kantor

Lokasina di Taman Industrial of Linyi, anu kampung halaman tina prodigy calligraphic, anu kotana kaligrafi kawentar Cina jeung kota Cina urang International Logistik sarta Trade, Shandong Baishitong Plastik Produk Co., Ltd boga angkot merenah tur pangiriman logistik. Kalawan kareta merenah, jalan raya sarta transportasi hawa, pausahaan enjoys kaunggulan transportasi merenah tur unggul. Shandong Baishitong Plastik Produk Co., Ltd nyaeta hiji perusahaan profésional terpadu aktipitas panalungtikan sarta pamekaran, produksi, jualan ......

Tentang Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

WhatsApp Online Chat!